Download Lagu Happy Asmara Ft Denny Caknan - Madiun Ngawi

Happy Asmara Ft Denny Caknan - Madiun Ngawi

Happy Asmara Ft Denny Caknan - Madiun Ngawi

Informasi Lagu

Artist : HAPPY ASMARA Ft DENNY CAKNAN
Judul : Madiun Ngawi
Durasi : 05:45
Ukuran : 5.51 MB
Tanggal : 04 October 2022

Lirik Lagu

Terminal madiun ngawi kenanganku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran Bakul pecel ono ning pinggir prapatan Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku Terminal madiun ngawi nggen dolanku Ora bakalan aku ngelalekke Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak sawang-sawang Fotomu ning dompetku Yen aku kangen Kangen karo sliramu Tak elus-elus Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Fotomu ning dompetku Opo kowe ra kroso Tak batin saben dino Ra bakal ilang Jenengmu ning atiku

Kata kunci pencarian:

rcmusic, yeni inka, music live, royalmusic, madiun ngawi, new palapa, live music, mp4, happy asmara, denny caknan, cidro 3, dangdut jatim, aneka safari, dangdut, official live music, download, mp3, koplo

Download Lagu Terkait

Tempat download lagu yang asik dan nyaman, semua lagu ada disini. Kami hanya mengindex data dari internet dan tidak menyimpan file di server. File hanya tersedia di pihak ketiga.