Download Lagu Rc Music - Happy Asmara - Yowis

Rc Music - Happy Asmara - Yowis

Rc Music - Happy Asmara - Yowis

Informasi Lagu

Artist : RC Music
Judul : Happy Asmara - Yowis
Durasi : 05:55
Ukuran : 5.67 MB
Tanggal : 02 November 2022

Lirik Lagu

Yowis ben dadi kenangan Yowis mung ning angan angan Tresno sing tak gadang Mung mandeg ning tengah dalan Aku kowe wes ora sejalan Yowis ben dadi cerito Yowis mung sakedep moto Janjimu ra ori Jebule mung kawe siji Jare tulus jebule mung apus-apus Aku nangis ra uwis-uwis Teles kebes wes nganti kalis Aku kangen ning mung tak pendem Nangis mergo janjimu sing lamis Opo meneh sing mbok goleki Rumangsaku kabeh wes tak turuti Tibo tangiku mung kanggo kowe Snajan sak onone Sing penting perjuangane Opo mergo wong ora nduwe Kowe nganti tego ninggalake Snajan atiku wes ajur mumur Tetep kudu bersyukur Kabeh wes ono sing ngatur Aku nangis ra uwis-uwis Teles kebes wes nganti kalis Aku kangen ning mung tak pendem Nangis mergo janjimu sing lamis Opo meneh sing mbok goleki Rumangsaku kabeh wes tak turuti Tibo tangiku mung kanggo kowe Snajan sak ononeSing penting perjuangane Opo mergo wong ora nduwe Kowe nganti tego ninggalake Snajan atiku wes ajur mumur Tetep kudu bersyukur Kabeh wes ono sing ngatur Snajan atiku wes ajur mumur Tetep kudu bersyukur Kabeh wes ono sing ngatur

Kata kunci pencarian:

mp4, rc music, download, yowis, joko tingkir ngombe dawet, dangdut koplo, henny adella, happy asmara, denny caknan teteg ati, denny caknan, royal music, top topan, madiun ngawi, music of asia, klebus, difarina indra, pecah seribu, joko tingkir, teteg ati, damara de, mp3, tak tunggu balimu

Download Lagu Terkait

Tempat download lagu yang asik dan nyaman, semua lagu ada disini. Kami hanya mengindex data dari internet dan tidak menyimpan file di server. File hanya tersedia di pihak ketiga.