Download Lagu Ta Pro Music & Publishing - Maulana Ardiansyah Ft.ochi Alvira - Rasah Bali

Ta Pro Music & Publishing - Maulana Ardiansyah Ft.ochi Alvira  - Rasah Bali

Ta Pro Music & Publishing - Maulana Ardiansyah Ft.ochi Alvira - Rasah Bali

Informasi Lagu

Artist : TA PRO Music & Publishing
Judul : Maulana Ardiansyah Ft.ochi Alvira - Rasah Bali
Durasi : 05:42
Ukuran : 5.46 MB
Tanggal : 19 January 2023

Lirik Lagu

Opo ora ngerti roso ati iki Bien kowe tau ngelarani Tatu uwes mari ora arep baleni Nimas aku uwes ora sudi Wes sabendinane mung mikirke kowe Mergo aku durung iso lilo Aku ngaku salah kabeh dadi bubrah Kangmas jujur aku wegah pisah Wingi aku tenanan sayang karo kowe Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe Ngapurane aku uwes gawe loro Sayang tulung kowe ojo lungo Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi Salahku ora bakal tak baleni Rungokno kangmas aku gelo ninggalke kowe mergo milih wong liyo Pengenku iso bali dadi siji koyo wingi Salahku ora bakal tak baleni Wingi aku tenanan sayang karo kowe Nanging ngopo sayangku dinggo dolanan kowe Ngapurane aku uwes gawe loro Sayang tulung kowe ojo lungo Ceritoku karo kowe uwes tak rampungi Mas aku durung ikhlas delok kabeh iki Cukup sewates konco aku karo kowe Orasah bali aku wes ora sudi Orasah bali aku wes ora sudi.

Kata kunci pencarian:

album maulana ardiansyah, download, satu hati sampai mati, full senyum sayang, ta pro music and publishing, ska reggae, lebih baik sakit gigi live reggae, top 100 music video indonesia, kelangan, mp4, nabila cahya, joko tingkir ngombe dawet, mp3, live performance, dara ayu, duet maulana ardiansyah, maulana ardiansyah, hot dangdut

Download Lagu Terkait

    Lagu terkait belum tersedia
Tempat download lagu yang asik dan nyaman, semua lagu ada disini. Kami hanya mengindex data dari internet dan tidak menyimpan file di server. File hanya tersedia di pihak ketiga.