Download Lagu Vita Alvia - Teteg Ati

Vita Alvia - Teteg Ati

Vita Alvia - Teteg Ati

Informasi Lagu

Artist : Vita Alvia
Judul : Teteg Ati
Durasi : 05:54
Ukuran : 5.65 MB
Tanggal : 15 September 2022

Lirik Lagu

ning pungkasan srengenge sore iki atiku iseh roso sumpek nanging sempet mikerke sliramu sing tak tresnani ning pungkasan rembulan wengi iki atiku iseh milih berjuang bertahan korban ati perasaan kanggo sliramu koco iki dadi seksi pedihe atiku kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo bola bali kowe sing salah nanging aku sing disalahne mas, perlu dingerteni tetegke atiku wis koyo ibumu ora tau ngersulo ngadepi polahmu sing nggawe atiku, atiku tatu ning pungkasan srengenge sore iki atiku iseh roso sumpek nanging sempet mikerke sliramu sing tak tresnani koco iki dadi seksi pedihe atiku kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo bola bali kowe sing salah nanging aku sing disalahne wis rapopo aku sing disalahno tapi elingo cen aku sing lilo dadi payung naliko udane teko mas, perlu dingerteni tetegke atiku wis koyo ibumu ora tau ngersulo ngadepi polahmu sing nggawe atiku, atiku tatu senajan kowe mung nyepelekke nanging ati iki tetep tak kuatke sumpah ati iki setiyoku mung kanggo kowe selawase bebarengan karo kowe selawase ora bakal tak liyakke selawase tetep teteg atine

Kata kunci pencarian:

teteg ati lirik, mp4, teteg ati new pallapa, adella teteg ati, ageng musik teteg ati, mp3, vita alvia terbaru, ard management full album, download, teteg ati, ard management vita alvia, teteg ati woro widowati, ard management, acoustic teteg ati, vita alvia, teteg ati cover, teteg ati akustik karaoke, teteg ati full album, teteg ati ageng musik, teteg ati acoustic, teteg ati sasya arkhisna lirik

Download Lagu Terkait

Tempat download lagu yang asik dan nyaman, semua lagu ada disini. Kami hanya mengindex data dari internet dan tidak menyimpan file di server. File hanya tersedia di pihak ketiga.