Download Lagu Yeni Inka - Aku Seng Duwe Ati

Yeni Inka - Aku Seng Duwe Ati

Yeni Inka - Aku Seng Duwe Ati

Informasi Lagu

Artist : Yeni Inka
Judul : Aku Seng Duwe Ati
Durasi : 04:28
Ukuran : 4.28 MB
Tanggal : 13 October 2022

Lirik Lagu

aku seng nduwe ati koe rasah ngrusohi aku seng nduwe rasa koe rasah suloyo aku seh tetep tresno senajan dunyo ra trimo urusono (LirikLaguIndonesia.Net) uripmu timbang suwe suwe lambemu tak tuku yen awan tansah kelingan yen wengi raiso mapan koyo ngene wong sing kasmaran senajan akeh konco konco seng durung biso nerimo kabeh ora tak rungokno njero atine manungso kuwi bedo bedo ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno kowe ra nglakoni, ra usah mutusi aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku walau badai kan menghadang tekan kapan tetep sayang sampai maut kan memisahkan senajan akeh seng do gudho tresno ra bakal tak culno susah seneng tekan tuwo njero atine manungso kuwi bedo bedo ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno kowe ra nglakoni, ra usah mutusi aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo urusono uripmu, timbang suwe suwe aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

Kata kunci pencarian:

yeni inka, aku sing duwe ati, yeni inka viral, yeni inka terbaru, mp3, mp4, yeni inka aku sing duwe ati, download

Download Lagu Terkait

Tempat download lagu yang asik dan nyaman, semua lagu ada disini. Kami hanya mengindex data dari internet dan tidak menyimpan file di server. File hanya tersedia di pihak ketiga.