Download Lagu Sido Rondo - Masdddho Ft. Woro Widowati

Sido Rondo - Masdddho Ft. Woro Widowati

Sido Rondo - Masdddho Ft. Woro Widowati

Informasi Lagu

Artist : MASDDDHO FT. WORO WIDOWATI
Judul : Sido Rondo
Durasi : 6:43
Ukuran : 6.43 MB
Tanggal : 07 July 2023

Lirik Lagu

Biyen mulo sliramu wis tak tuturi golek bojo sing sugih welas sejati pungkasane sliramu digawe loro ora wurung saiki wis dadi rondo Nanging piye Kabeh mau wis kebacut ibarat bubur ra bakal dadi sego mulo getunku iki tanpa upomo ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo Kabeh Iki ora perlu digetuni Janjiku biyen aku sanggup nganteni Kowe lan aku mugo dadi jodone Ra keno prawane tak enteni randane Ora nyono sampeyan sabar ganteni Ning nyatane tresnomu tulus lan suci sing tak suwun sing gede pangapurone Andum tresno bebojoan selawase

Kata kunci pencarian:

mp4, masdddho ft. woro widowati, download, sido rondo, mp3

Download Lagu Terkait

Tempat download lagu yang asik dan nyaman, semua lagu ada disini. Kami hanya mengindex data dari internet dan tidak menyimpan file di server. File hanya tersedia di pihak ketiga.